سفر مجازی به چابهار

ساخت وبلاگ

جاذبه های چابهار, شهر بندری چابهار در استان سیستان و بلوچستان با جاذبه های زیبایش همیشه گردشگران زیادی دارد. این شهر که در جنوب شرقی ایران قرار دارد تنها بندر اقیانوسی ایران است که در کرانه دریای مکران و اقیانوس هند واقع شده است. در ساحل این بندر یکی از زیباترین غروب و طلوع های خورشید را می بینید و صخره های تراش خورده ساحلی اش چشم اندازی تماشایی را برایتان می سازد. چابهار از پررونق ترین مناطق آزاد است و در میان جاذبه هایش می توانید بهترین مناظر دنیا را ببینید.

 

قلعه پرتغالی ها

در ۵ کیلومتری شمال غربی چابهار در استان سیستان و بلوچستان، روستایی به نام تیس قرار دارد که در میان طبیعت زیبایش قلعه ای تاریخی را هم جای داده است، قلعه ای که قدمت طولانی و معماری جذابش از آن جاذبه ای تماشایی ساخته است. قلعه بر روی تپه ای در کنار خلیج ساخته شده است. در زمان های دور، نگهبان ها بر روی ۴ برج نیمه مدور و ۱۵ متری این قلعه می نشستند تا اطراف را دیده بانی کنند و در صورت احتمال خطر، قلعه را در حالت آماده باش قرار دهند. گاهی هم که خلیج طوفانی بود و رفت و آمد کشتی ها به سختی انجام می شد این برج ها مثل فانوس دریایی کشتی ها را هدایت می کردند.

تعدادی قلعه تاریخی از دوران استعماری پرتغال در سواحل و جزایر جنوبی ایران به جای مانده که امروز تبدیل به آثار تاریخی شده اند. پرتغالی ها این قلعه ها را می ساختند تا از خودشان در برابر شورش هایی که ممکن بود محلی ها انجام دهند محافظت کنند.

 

اسکله‌های ماهیگیری در چابهار
در چابهار چندین اسکله صیادی وجود دارد که دو اسکله صیادی (تیس) و (رمین) از بقیه دیدنی‌ترند.
اسکله تیس در داخل محوطه و اراضی منطقه آزاد و اسکله رمین در ۱۰ کیلومتری شرق چابهار قرار دارد، تماشای کشتی‌ها و قایق‌های صیادی و صیادان و صید انواع ماهی‌ها و شاه میگو که از محصولات دریایی هستند، دیدنی است.

 

بندر بریس 

 

 

کوه های مریخی چابهار

همیشه دیدن یک دنیای دیگر و سفرهای فضایی به کرات دیگر برای انسان وسوسه کننده و آرزوی دیرین بشر بوده است که تا حدودی هم به آن رسیده است. اما برای دیدن مناظری از یک سیاره ی دیگر حتما لازم نیست از جو زمین خارج شویم! مناظری در روی کره ی زمین هستند که به دلیل شکل خاصی که دارند، دقیقا مانند کرات دیگر هستند و تعجب نکنید اگر به شما بگوییم که یکی از این مکان ها در کشور خودمان است. جایی که مناظر آن تداعی کننده ی کره ی مریخ است و با قدم گذاشتن در آن، سفری فضایی به مریخ را تجربه خواهید کرد.

 

زمین شکافی پدیده ی کوه های مریخی

شاید برایتان سوال باشد که شکل عجیب این کوه ها از کجا آمده است. در واقع این کوه ها، از نظر زمین شناسی، به آنها زمین بد (Badland) گفته یم شود چون نمی توان روی آنها کشاورزی یا دامداری کرد و به همین دلیل از این نظر ارزشی ندارند و علاوه بر این، در این منطقه ریزش باران به اندازه ای کم است که هیچ گیاه و حتی علفی نمی تواند در آن بروید و به همین دلیل به آن سرزمین بد گفته می شود.
طبق گفته ی زمین شناسان و باستان شناسان، روی این کوه ها، شیارها و روسب هایی وجود دارد که در اثر فرسایش در طول هزاران سال بوجود آمده اند و کوه هایی به این زیبایی خلق کردده اند. جالب است بدانید که جستجوهای زیادی در این کوه ها انجام شده است و محققان در این جستجوها، صدف و بقایای جانداران را کشف کردهاند که این موضوع نشان دهنده ی این است که این کوه ها در گذشته های دور زیر دریای عمان بوده اند. کوه هایی که از بقایای جاندارن به همراه رسوبات اهکی و ماسه و خاک تشکیل شده اند و بخاطر فرسایش بوجود آمده، اشکالی شبیه به ناهمواری های سطح مریخ را بوجود آورده اند.

 

 

پيشنهاد:طور مجازي به کانادا ( تورنتو )مسافرت کنيد(1)...
ما را در سایت پيشنهاد:طور مجازي به کانادا ( تورنتو )مسافرت کنيد(1) دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : aliarnn2 بازدید : 421 تاريخ : پنجشنبه 22 آذر 1397 ساعت: 20:10